Dominostrikk

Dette lappeteppet var egentlig ferdig for ett par å siden. Det ble litt kort, akkurat så mye for kort at en må dra i det for å dekke hele kroppen under middagsluren på sofaen. Å forlenge det er ingen sak når en strikker det i dominoruter. Det er så praktisk for da slipper man montering, bare feste tråder etter hvert.

Jeg har brukt rester etter sokkestrikking, nå er det en stund siden jeg har strikket noe særlig med sokker så jeg måtte på leting i mine gjemmer, men bare en finner rette posen så var det ikke måte på rester som dukket opp. Tror det skal holde med 2 rader, er jeg i slag så blir det 3.

Her finnes det oppskrift på dominoteppe og googler man så dukker det opp mange flere. 

 

Det våres ute, men våren er lunefull og i dag er det regn, sludd og snø. Rene kinderegget. Vi går på samme smellen hvert eneste år og må vel vente til godt ut i mai før vi er noenlunde sikker på at våren virkelig har kommet på disse traktene.


#strikk #strikking #dominostrikk #lappeteppe #restegarn #vår
 

Én kommentar

mediakaos

05.04.2017 kl.13:12

Så fint teppet og fine bilder ! :) Flott arbeid på teppet :)

Skriv en ny kommentar

enmillionmasker

enmillionmasker

51, Sola

Utflytta Solabu. Siste 20 år tilbrakt på Sunnmøre, men lengter alltid hjem. Plutselig var jeg 50 år, noe som er helt rart. Det går i strikking, hage og turer i skog og mark.

Kategorier

Arkiv

hits