Sommer?

Når hjernen ikke virker helt er det fint at det går an å gjøre det annerledes enn det en hadde tenkt. Disse sokkene skulle egentlig være Honey and clover, men akkurat i dag funket ikke den delen av hjernen som leser mønster så da ble det slik i stedet. Hvordan resten av sokken blir gjenstår å se. Den blir til etter hvert som jeg strikker.

 

 


Nå gjenstår det bare å feste noen tråder og sy sammen hjørnene på Det royale svøb så er det ferdig, men det får bli en annen dag. Litt tiltak å sette i gang med det, men det er jo egentlig for gjort.

 

 


 

Været? Ja, det er vått og kaldt. Føler vi har hatt en evig høst siden starten av juni. Vi skulle ha gått barbeint, svettet og kost oss i sola nå. I stedet sitter vi inne og hutrer med ullsokkene på. Blomstene som kalles for "sommerblomster" har kummerlige forhold, men holder ut og venter på bedre tider.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

enmillionmasker

enmillionmasker

51, Sola

Utflytta Solabu. Siste 20 år tilbrakt på Sunnmøre, men lengter alltid hjem. Plutselig var jeg 50 år, noe som er helt rart. Det går i strikking, hage og turer i skog og mark.

Kategorier

Arkiv

hits