12 måneder - 52 par

Jada, nok en gang melder jeg meg på 52 par sokker på 12 måneder. Like optimistisk hver gang. Sist ble det vel 26 par til januar, men da måtte jeg kaste inne håndkleet av diverse årsaker. Herligligheten foregår selvfølgelig på Ravelry og heter 52 Pair Plunge/26 Pair Plunge Påmeldingen varer ut juli så det er enda tid til å melde seg på om du vil være med.

Jeg går på med krum hals nok en gang og er hvertfall i gang.

 

Første par ut var et enkelt par med ankelsokker strikket i Vikinggarn. Selv om det er sommer og kanskje litt sol er det deilig med noe varmt på føttene. Ankelsokker får en egentlig aldri nok av.
 


 

 

Andre par ut, et par ankelsokker til. Rester fra Viking og Sisu. Striper er jo alltid kledelig?

 

  

Så var det tredje par da. De skulle jo bli noe helt annet enn dette, men jeg fant jo fort ut at det mønsteret var en anelse litt for avansert for sommerhjernen og når det i tillegg skulle være bilstrikk så sa det seg selv. Jeg beholdt bare kanten oppe fra mønsteret 

Honey and clover

Jeg hadde tenkt å beholde disse selv, de er jo doble, gode og varme til vinteren, men så er det en til i huset som er like glad i ullsokker som meg så jeg fikk ikke prøvd dem på engang før de forsvant ned i kjelleren.

 

 

 

 

Så må jeg bare vise fram rosen "Wenche" 

Den finnes ikke i salg lenger for den viste seg vist å være litt vanskelig (?) å drive. Jeg har hatt mine i flere år, hadde 3, men nå er det 2 igjen. Satser på at når de har vart så lenge så holder de ut i flere å framover. 

 

Her er den nettopp sprunget ut.

 

 

Etter noen dager ser den slik ut.

 

Nå ble det plutselig slutt på varmen her, men satser på at sommeren skal vare en stund til.

 

 

#strikking #sokker #hage #roser #striper

 

 

 

 

 

3

Jeg har også forsøkt meg på den knitalongen, men aldri kommet i havn. Lykke til!

xhantippe: Takk, går på med krum hals og kvasse pinner nok en gang.

Så spennende. Skulle ønske jeg var så flink til å strikke sokker at jeg kunne meldt meg på :)

Skriv en ny kommentar